Liseler arası genç erkekler basketbol müsabakalarına önceki gün oynanan maçlarla devam etti.

Karamürsel Anadolu Lisesi ile İzmit Lisesi arasında oynanan karşılaşma çok büyük çekişmeye sahne oldu. Rakibi karşısında son periyoda 15 sayı geride giren Karamürsel Anadolu Lisesi, karşılaşmayı uzatmaya götürdü. Uzatmada da rakibini 66-60 mağlup etmeyi başardı.

MAÇ UZATMAYA GİTTİ

Liseler arası A Genç basketbol turnuvasında önceki gün 8 karşılaşma oynandı. Derince Spor Salonu ve Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmalar nefesleri kesti. Karamürsel Anadolu Lisesi, son periyoda 15 sayı geride girdiği maçta İzmit Lisesi karşısında skoru 54-54’e getirdi. Uzatmaya giden maçta rakibini 66-60 mağlup eden Karamürsel temsilcisi, çok önemli bir başarıya imza attı.  İlk maçını da kazanan Anadolu Lisesi 2’de 2 yaptı. Başöğretmen MTAL ile  Tüpraş 50. Yıl Anadolu Lisesi arasında oynanan maçı da Körfez temsilcisi Tüpraş 50.Yıl 65-23 kazandı.

KOCAELİ FEN LİSESİ KAZANDI

Şampiyonluğun en büyük favorileri arasında olan Kocaeli Fen Lisesi ise günün son maçında Özel Bilgili Kültür Anadolu Lisesi ile karşılaştı. Rakibi karşısında rahat bir oyun sergileyen Kocaeli Fen Lisesi maçta 68-34 galip ayrıldı. Derince Necip Fazıl Anadolu Lisesi de,  Şehit Özcan Kan Fen Lisesi’ne 59-53 mağlup oldu. Günün çekişmeli geçen bir değer maçında da Seymen Anadolu Lisesi, Muallim Naci Anadolu Lisesi, Özel Seymen A.L: 66-59 yenmeyi başardı. Erkekler basketbolda günün rahat kazanan takımlarından İzmit MTAL, Gölcük Adnan Menderes AİHL’yi 68-16 gibi farklı skorla geçti.

Kaynak: Müthiş geri dönüş

Yorum Yapın